YOUbuntu Coaching

logo Youbuntu (60017)YOUBuntu Coaching

Wie staat er achter YOUbuntu?
Mijn naam is Miriam Hopmans, ik ben coach, trainer en zelf een gescheiden ouder. Ik heb mijn eigen coaching/trainingspraktijk in Rotterdam en Bergen op Zoom. Ik merkte door coaching en door toevallige ontmoetingen met andere gescheiden ouders dat ik op een andere manier naar mijn scheidingsproces ging kijken. Ik kreeg nieuwe inzichten en merkte dat de (h)erkenning steun gaf. Dit heeft een essentiële positieve bijdrage gehad in de groei van mijn rol als gescheiden co-ouder. Niet iedereen heeft deze toevallige ontmoetingen en ik zie ook om me heen dat het sommige gescheiden ouders niet goed lukt om in hun kracht te komen. Dit is precies de reden waarom ik met mijn training- en coachingspraktijk YOUbuntu begonnen ben en de empowermenttraining voor de gescheiden ouder heb ontwikkeld. In mijn praktijk komt ervaring en deskundigheid samen. Ik hoop hiermee bij te dragen aan jouw scheidingsproces zodat ook jij je eigen kracht (her)vindt.

YOUbuntu waar kun je zoal aan denken:
Als je gaat scheiden komt er een hoop voorbij waarvan je vooraf de betekenis niet kent. Bijvoorbeeld de eerste keer kerst zonder je kinderen. Of de kinderen drie weken niet zien omdat ze met hun papa of mama op vakantie gaan. Dat gevoel of die leegte, iedereen ervaart dit anders, maar één ding is zeker: Alles wat er was is nu anders. Hoe ga je hiermee om? Hoe verwerk je dit? En hoe geef je aan je nieuwe manier van leven opnieuw betekenis? Hoe vervul je de rol van vader of moeder op afstand? En hoe vervul je de rol als voormalig partner? Voor de kinderen, maar zeker ook voor jezelf, is het de moeite om hier zo kleurrijk als mogelijk invulling aan te geven. Als partners was je weliswaar geen combinatie voor het leven, maar als ouders blijf je wel voor altijd met elkaar verbonden.

YOUbuntu wat kun je verwachten:
Soms weet je niet hoe je verder moet gaan en loop je tijdens of na je scheiding vast. Bij YOUbuntu zal je ervaren dat je er niet alleen voor staat. Door deel te nemen aan de groepstraining of dialoogbijeenkomsten krijg je door de erkenning, herkenning en het onderlinge begrip een vorm van steun waardoor je zelf verder kunt. Ook is het mogelijk om individuele coaching te krijgen, hier krijg je handvatten om op een bewuste en positieve wijze je scheidingsproces te doorleven. Je zult ervaren dat je hierdoor (terug) in je eigen kracht komt en jezelf ontwikkelt, waardoor je op een krachtiger wijze verder kunt gaan met je leven.

Wil je weten of YOUbuntu iets voor jou kan betekenen?
Als je overweegt om coaching of training te volgen dan nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen of en wat ik voor jou kan betekenen. Wil je een afspraak of meer weten over de mogelijkheden binnen mijn praktijk neem dan gerust contact met me op.

Website : www.youbuntu.nl